zoddyak
астрология

Пълнолунието ще бъде УТРЕ, в неделя, на 26.08.2018

Пълнолунието ще бъде УТРЕ, в неделя, на 26.08.2018 г., в 15.00 ч. следобед /за София/. Образува се Земно-Водно Хвърчило като фигура. Много хармонична е. Това утре Пълнолунието ще бъде УТРЕ, в неделя, на 26.08.2018 1
Слънце – в 4-ия градус на Дева, Луна – в 4-ия градус на Риби. Точна опозиция на двете Светила! Всички с лични планети в първите десетина градуса на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби ще усетят особено силно това пълнолуние според мен.

Сполай ви! Пазете се от отравяния и преяждане. Пийте достатъчно вода, разхождайте се навън и ходете по сенчести, зелени места. Внимание и на морето. … И друго, не се карайте помежду си. Запазете максимално спокойствие. Днес, утре и в понеделник. Ако можете минете на по-лек хранителен режим. Доставяйте си приятни емоции. Вършете хубави неща. Ще пиша отново скоро.

Аз вече публикувах повече за оста на служенето.
Ето какво е написал Хули Леонис за нея, много ми хареса:

http://xyli-leonis.com/…/%D0%B4%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D1%80%D…/

 

Приятно четене и прекрасен уикенд на всички от мен!

Колкото до ДНЕС, Луната все още се намира във Водолей, хармонично тригонирана е от Венера във Везни, все повече нараства и се доближава до пълнолунната си фаза. Днес наблюдаваме рядък астрологичен феномен – ТОЧЕН ГОЛЯМ ЗЕМЕН ТРИГОН: Слънцето е в 3-ия градус на Дева, Сатурн е в 3-ия градус на Козирог, а Уран е в 3-ия градус на Телец. Марс и Плутон също са в Земния Козирог, водещ е Елементът Земя. Стабилност, надеждност, материален и финансов успех, работа, труд, кариерно израстване, изобилие, добро боравене в триизмерния свят. Честито на всички представители на Земните знаци!

Може също да харесате...