silhouette of person standing on hill during sunset
астрология

Слънцето е в Дева днес.

70 / 100

mountains near ocean under white clouds during daytimeСлънцето е в Дева днес. А Луната намалява, в Овен. Земно-Огнена енергия на Светилата.

Ретроградни са всички бавни /колективни/ планети, а именно Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун и Плутон. Директно се движат Слънцето, Луната, Марс, Венера и Меркурий.
Аспектите са следните: опозиция Нептун в Риби със съвпада Марс-Меркурий в Дева, земни тригони, квадратура Плутон-Луна.
5 т. Земя – тя е водещата стихия в момента: Слънцето, Марс и Меркурий са в Дева, Плутон е в Козирог и Уран е в Телец. Практичност, прагматичност, критичност, ориентация към кариерата и към печеленото на пари и материални блага. Възможни са и неочаквани промени в сферата на местоработата и/или във финансовия статус. Висока концентрация, добра памет, общителност, отлична комуникация, любопитство и любознателност, защото Меркурий е на трон в момента. Акцентът е върху труда, работата, както и върху физическото здраве, хигиената, хранителния режим, ежедневната програма. Обръщаме внимание и на детайлите. Зряло Лято, плодородие, свързаност между хората, адаптивност и гъвкавост. Работете и дерзайте смело, сбъдвайте плановете и мечтите си!woman in white button up shirt
3 т. Въздух – елементът, който е на второ място в момента: Венера е във Везни, Сатурн и Юпитер са във Водолей. Венера е на трон. Любовта е в разцвет. И то тази – справедливата, красивата, всеотдайната, отчитащата гледната точка на партньора, изобилната, разумната, трезвата, “правилната”, онази любов, дето е в равновесие. В същото време Сатурн също е на своя трон, всички искаме да сме в дълга, да бъдем отговорни и честни, правдиви и човеколюбиви. На един зодиакален знак му е доста специално в този период – това е знакът Водолей: два гиганта транзитират при него. Сатурн и Юпитер, статукво и ново начало, карма и шанс за нещо добро, едновременно традиция и изобилие… да видим кое ще преобладава при вас?
1 т. Огън: Луна е в Овен. Активни, амбициозни и динамични сме днес. Смели, куражлии, спортуващи, действащи. Изпълнени с оптимизъм, ентусиазъм и вдъхновение. С творчески заряд и самочувствие. Да видим! Особено след Луната в Риби, която ни правеше нежни, мечтателни и романтични, да проверим какви ще сме днес.
1 т. Вода: Нептун е в Риби. Нептун е на своя трон. Интуитивност. Мечтателност. Успехи в изкуствата и творчеството. Риск от заблуди, илюзии, самозаблуди, надяване на розови очила, напук на всяка реалност. Размити лични граници. Възможни пристрастявания.

Може също да харесате...