Сряда, 6 ноември 1
астрология

Сряда, 6 ноември

Сряда, 6 ноември: още тази нощ в 1.13 ч. Луната влиза във Водните подвижни Риби. Цялата атмосфера в сряда вече ще бъде различна. Ще се радваме на много повече мекота, интуитивност, чувствителност, артистичност, деликатност. За съжаление е възможно да сме подчертано раними, обидчиви и прекалено емоционални. Ще витае дух на сътрудничество и един труден за описване романтичен ореол. Хората с творчески професии ще се чувстват превъзходно, може да ги споходи муза и да сътворят нещо наистина красиво и ценно. Луната в Риби ни прави състрадателни и нежни, мили и човечни. Хубаво е, че Луната е хармонично аспектирана от Уран в Телец, Марс във Везни и Юпитер в Стрелец. Единствено започва да се “бие” с ретроградния в момента Меркурий. Може да не успеем да се изразим достатъчно ясно и това да породи напрежение в общуването с околните. Луната е в нарастваща фаза, денят след Първа четвърт.

Водеща стихия – Вода: Слънце и Меркурий са в Скорпион, а Луната и Нептун са в Риби. Мечтателни сме, дори леко отнесени и разсеяни. Поетични. Дълбоки. Преживяващи крайни емоционални състояния. Драматизиращи на моменти. Понякога ревниви, страстни или собственически настроени. Друг път – склонни към пристрастявания. Добре, че Сатурн и Плутон са в Земния Козирог, а Уран – в Земния Телец, че да успокоят тази силна чувствителност, да укротят лумналите страсти, да заземят хората с подчертан елемент Вода и в наталните си карти. Венера и Юпитер в Стрелец ни даряват с необходимия ни Огън, горивото, с което да се вдъхновяваме за действие и с което вдъхновяваме и другите хора да действат в една или друга посока. А Марс във Въздушните Везни се опитва да е нашият балансьор-вразумител в този коктейл от разнообразни проявления през утрешния ден.

Бисекстилът Слънце съвпад Меркурий – Сатурн съвпад Плутон – Луна съвпад Нептун, който се образува утре вечерта, е много интересна планетна конфигурация, водеща едновременно до бистър ум, ясен поглед върху нещата, концентрация върху кариерата и професионалните постижения, силна интуиция и усет, нюх и инстинкт, съчетани с поетична дарба, интерес към изкуствата, романтичност и нежност. Определено ще бъде шарен и интересен ден! Бъдете себе си и действайте смело. Хубава сряда от мен! П.П. Едно предупреждение: налице са две квадратури – между Луната и Венера, и между Марс и Плутон. Така че бъдете внимателни, когато работите с електрически уреди. А жените да се пазят от конфликти една с друга, особено да се избягват излишни спорове между по-зрели и по-млади жени, те няма да доведат до никъде, по-точно до нищо добро. Хубавата новина е, че напрежението между мъжете и жените, което доведе до големи драми в много интимни връзки, утре вече няма да е налице, между Светилата няма негативен аспект. Дерзайте.

Може също да харесате...