arc de triomphe
астрология

Става все по-интересно! Луната вече е в Лъв, продължава да нараства,

Става все по-интересно! Луната вече е в Лъв, продължава да нараства, 1А колкото до разпределението по стихии, то е следното в момента:
– Земята, Въздухът и Водата са представени по равно. Всеки от трите елемента се радва на присъствието на три планети:
– Уран и Слънцето са в Телец, а ретроградният Плутон – в Козирог, с което наблюдаваме Земния акцент в небесната конфигурация;
– Венера и Меркурий са в Близнаци, а Сатурн – във Водолей, с което отчитаме Въздушния акцент;
– Юпитер и Нептун са в своите владения в Риби, а Марс – в Рак, с което отдаваме дължимото и на Водния акцент.
Преведено на ежедневен език, гореописаното означава, че едновременно ще сме заземени, практични, търпеливи, финансово и материално успешни /заради проявленията на Земята/; общителни, “на ти” с комуникациите, търговията, обученията, пътуванията и занаятите, богати на идеи и умни хрумвания /заради Въздушните “течения”/ и интуитивни, емпатични, чувствителни, емоционални и свързани с околните /заради силната Водна доминанта/.
Хубавото все пак за Огнените знаци /Овен, Лъв и Стрелец/ е, че сега Луната транзитира вече в зодиакалния знак на Лъва, което дарява всички ни с пламенност, ентусиазъм, светлина, желание за празнуване, за любов, творчество, игри, забавления. Луната излезе от Рак днес в 15.47 ч. следобед и влезе в Лъв, където е буйна, огнена и жизнерадостна. Ще остане там до 0.02 ч. на 20 май /четвъртък/, тоест Луната ще се премести в Дева чак през нощта на сряда срещу четвъртък, непосредствено след полунощ. Дотогава всички ще се радваме на характеристиките на Лъва в малка или голяма степен: щедрост, добро самочувствие, великодушие, гордост, честност, способност да обича и да се забавлява.
С пожелание за равновесие и радост във вашите дни!
Деси от Астрологически консултации ☯

Може също да харесате...