black and brown starry night
астрология

Влизам с добра новина за представителите на Водните знаци /Рак, Скорпион и Риби/

60 / 100
Reading Time: 2 minutes
Влизам с добра новина 🙂 за представителите на Водните знаци /Рак, Скорпион и Риби/ – отдавна не е имало такова струпване на планети в нашата стихия, както е сега:
Водещ елемент в момента: Вода.blue body of water
Слънцето, Венера и Луната са в Скорпион, а Нептун е ретрограден в Риби. Съвсем скоро и Юпитер ще се завърне от Овен в Риби, тъй като се движи ретроградно. Тогава и двата владетеля на Риби ще са на трон в своя знак.
Заради засиленото действие на Скорпион, всички ние ставаме по-„дълбоки“, интензивни, страстни, трансформиращи се, подвластни на силни емоции и чувства, готови за дълбинни изживявания и промени. Освен това интуицията ни е силна, може би имаме и прозрения за това как е добре да действаме.
Въздушното присъствие в транзитната карта също е доста осезаемо. Налице е голям Въздушен тригон между Меркурий във Везни, Марс в Близнаци и Сатурн във Водолей, като Сатурн вече се движи директно. Въздухът отговаря за ума, идеите, интелекта, общуването между хората, приятелствата, сътрудничеството, словото, пътуванията, динамиката, погледа в бъдното, човечността.
Земята е представена от ретрограден Уран в Телец и Плутон в Козирог, а Огънят – единствено от ретрограден Юпитер в Овен.black and brown starry night
Вчера беше Новолунието в Скорпион и частичното Слънчево затъмнение. Днес Луната все още не е видима на небето, чак от утре ще се види като тъничък сърп. Когато Лунният диск все още не се е показал явно, но Новолунието вече е отминало, както сега, е време, подходящо за писане на желания. В случая новолунните желания нека са свързани с темите на Скорпиона – трансформация, цикли на живот, прераждане и смърт, окултното и тайното, секс и страст, дълбочина на чувства и емоции, себесъхранение и инстинкти.
Тау-квадратурата Луна-Уран-Сатурн е възможно да напрегне много силно зрелите жени, да им причини някакви затруднения, забавяния, проблеми и/или внезапни случвания, сякаш дошли от нищото, като гръм от ясно небе.
На 28.10., петък, в 8.47 ч. сутринта ретроградният Юпитер се премества от Овен в Риби, съответно започва да дарява с късмет, изобилие и щастливи шансове отново Рибите. Там ще е за съвсем кратък период от време и за последен път, преди трайно да се настани в Овен.
Желая ви спокоен и ползотворен ден! Бъдете разумни в намислянето на желанията си днес. И попътен вятър от мен!

Може също да харесате...