new year astrology mage
астрология

Здравейте, приятели на Астрологията!

Здравейте, приятели на Астрологията! Текат последните часове на 2018 година  и на мен ми се прииска да отправя едно последно послание към вас, преди да ви приветствам в Новата 2019 година:

Желая на всички ви Здраве, Любов и Вяра в самите себе си, за да постигнете и най-щурите си и смели Мечти! Бъдете заобиколени от истински приятели и се радвайте повече на всеки един Миг от Живота си 

Колкото до Слънцето, Луната и тяхната звездна компания, в момента се намират в доста благоприятна конфигурация: Слънцето и Сатурн съвпадат в Козирог, Луната в Скорпион отлично ги аспектира, добавяйки щипка страст в строгото им присъствие. Нептун и Марс в Риби омекотяват атмосферата. Венера в Скорпион заедно с Луната ни настройва да навлезем в дълбоки води. Меркурий и Юпитер в Стрелец засилват нашия оптимизъм  и авантюризъм.

Всички Земни, Водни и Огнени знаци сега са облагодетелствани от транзитите на планетите през тези три елемента. Възможно е на представителите на Въздушните знаци /Близнаци, Везни и Водолей/ да им е малко по-тежко и трудно. Да имат търпение.

И малко информация за утре, 1 януари 2019 г., вторник: още в 4 ч. рано сутринта Марс излиза от Риби и сяда на своя трон в Огнения Кардинален знак Овен. Ставаме доста по-буйни и борбени, по-инициативни и храбри всички. Уви, също и малко по-конфликтни и враждебно настроени, раздразнителни и нервни. Добре ще бъде да влагаме енергията си в полезни дейности, като спорт и интензивно физическо натоварване например. Късно вечерта Луната и Венера ще съвпаднат в Скорпион. Жените ще чувстват силни и дълбоки страсти, ще са склонни към емоционални изживявания и ревност. Мъжете ще желаят да покоряват върхове, да постигат успехи, ще са доста материално и физически настроени. Водеща стихия – Огънят.

You may also like...