splashing, splash, aqua-165192.jpg
астрология

Здравейте, приятели на астрологическата ми страница. Честито Възкресение Христово! Желая мир, любов, светлина, здраве, благоденствие на всички.

58 / 100
Здравейте, приятели на астрологическата ми страница. Честито Възкресение Христово! Желая мир, любов, светлина, здраве, благоденствие на всички. Реших тази вечер да разгледам отново транзитните разположения на планетите в момента. Всички те се движат директно, няма ретроградни планети точно сега. Разпределението по стихии е следното:two Siamese fighting fishes
Водещ елемент – Вода. Цели пет планети се намират в РИБИ: Луната, Марс, Венера, Нептун и Юпитер. Освен това всички те са отлично аспектирани с няколко други планети, транзитиращи в момента в Земни знаци. Образувала се е прекрасна Водно-Земна енергия. Имаме Плутон в Козирог и Слънце, Уран и Меркурий в Телец. Нямаме планета в Огнен знак, а само една е във Въздушен – Сатурн във Водолей.
Луната е намаляваща след фаза Последна четвърт, намира се в Риби, аспектирана е от секстил със Слънцето в Телец и от съвпад с Марс в Риби. Има чудесен бисекстил, съставен от: стелиума в Риби /Венера, Нептун и Юпитер/, Меркурий в Телец и Плутон в Козирог. Представителите на Водните знаци /Рак, Скорпион и особено Риби/ и на Земните знаци /особено Телец и Козирог/, както и хората със силно Земно-Водно присъствие в хороскопа си, се чувстват много комфортно и като цяло удовлетворено, щастливо през тези няколко дни. Напрегнато е предимно на всички Огнени и Въздушни зодиакални знаци.
Времето е изключително подходящо за водни и оздравителни процедури, СПА, психотерапия, творчество, занимания с изкуства, разходки в природата, вслушване във вътрешния глас, развиване на чувствителност, състрадание, емпатия, усет и интуиция. Освен това всички емоционални изживявания са съпътствани от някакъв материален израз и грижа за себеподобните или за растения, цветя, животни, селскостопанска реколта.
close up photography of red fishЗлатно време! Пролетта започна, Слънцето е в плодородния, мек и топъл Телец. Дърветата се разлистват и всичко в природата цъфти и се обновява. Нежност, благодат, красота. Желание за сътрудничество. Стремеж истински да чуеш и разбереш другия човек. Ближния си. Интерес едновременно и към чисто материалния свят, земята, парите /по Телец/, и към възвишеното и духовното /по Риби/. Да се възползваме от тази небесна конфигурация, поне още два дни.

Може също да харесате...