shallow focus photography of bubble on leaves
астрология

Зимата започна вчера

63 / 100
Reading Time: 2 minutes
Зимата започна вчера. Денят вече нараства. Идват Светли празници – Бъдни вечер и Рождество Христово. А днес е НОВОЛУНИЕТО в Козирог. В астрологично отношение цели 5 от 10-те основни планети транзитират в Земния Кардинален зодиакален знак КОЗИРОГ:shallow focus photography of bubble on leaves
Слънцето и Луната се прегръщат в началото на Козирог, но за съжаление са в напрегната конфигурация с Юпитер в началото на Овен. В Козирог се намират също така Венера, Меркурий и Плутон. Доминиращият Елемент е ЗЕМЯ, още повече, че и Уран е в Телец. Материята, ценностите, работата, трудът, вещите, отговорността, справедливостта, кариерата, парите, физическите удоволствия са важни в момента.
Въздухът като Стихия е представен от Марс в Близнаци и Сатурн във Водолей. Огнен е единствено Юпитер в Овен, а Воден е Нептун в своите владения в Риби.
На Бъдни вечер ще се домакинства много, хората ще бъдат някак сериозни, строги и сухи, но пък питката ще стане сполучлива, всички постни ястия също ще станат вкусни и питателни. Родовете ще се съберат, както си му е редът на този ден.
Атмосферата на Коледа ще се промени в посока повече дружелюбие, хвъркатост, приятелски чувства, ексцентричност, оригинални идеи, нестандартни хрумвания, другарство, човещина. Това е така, защото Луната ще се премести от Козирог във Водолей.brown and white angel figurine
Периодът като цяло е добър за представителите на Земните и Въздушните знаци, но е по-труден и предизвикателен за тези със силно присъствие на Вода и Огън.
Желая на всички ЗДРАВЕ, споделени и уютни Коледни празници, и ВЕСЕЛО посрещане на Новата 2023 година! Пишете ми отдолу в коментари как се чувствате, усещате ли Новолунието днес, писахте ли Новолунни желания, как ще отпразнувате следващите няколко дни … ще ми бъде много приятно 🙂 Ще се опитам да напиша поне още една астро-прогноза до края на 2022 година, но ако не успея – значи много пътувам, много се смея, много готвя, с много близки на сърцето ми хора общувам, … , а после ще се завърна по-вдъхновена и силна отвсякога.

Може също да харесате...